Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Hírlevél
* E-mail cím
Név 
Feliratkozás
 

5.000 Ft ajándék kupon napszemüveg vásárlás után!

Az akció részletei:

 

30.000 Ft feletti napszemüveg vásárlása esetén a következő vásárlásból 5.000 Ft kedvezményt adunk ajándékba!

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, nincs más dolgod, mint:

-          internetes rendelés esetén leadni egy rendelést bármely napszemüvegre, melynek aktuális vételára meghaladja a 30.000 Forintot, majd a visszaigazolásban szereplő megrendelésszámra hivatkozni a következő rendelésnél a megjegyzésben. A kód (megrendelés szám) a rendelés ládástól számított 24 óráig használható fel! A két tételt egy csomagban szállítjuk és a két termék vételárából kerül levonásra az 5.000 Ft kedvezmény.

 

-          személyes vásárlás esetén a napszemüveg mellé, melynek aktuális vételára meghaladja a 30.000 Forintot válasz kedvedre az üzletükben található termékek közül. A kedvezmény csak a két tétel együttes megvásárlása esetén érvényes és a két termék vételárából kerül levonásra az 5.000 Ft kedvezmény.

 

Bármely általunk forgalmazott termékre beváltható a kedvezmény, ami a www.cipok.hu, www.sportgpsek.hu, www.karoravilag.hu, a www.napszemuvegbolt.hu vagy a www.vitalit.hu oldalon megtalálható.

Kiszállítás esetén külön szállítási költséget számolunk fel, amennyiben nem vonatkozik rá valamely szállítási akciónk. A kiszállítás költsége belföldön 3 kg-os súlyig egységesen bruttó 999 Ft. 3 kg-ot meghaladó súly felett egyedi ajánlatot teszünk.

Vásárlástól való elállás esetén, a nem kívánt termék vételárának a kedvezmény összegével csökkentett értéke igényelhető vissza.

Egy napszemüveg vásárlás után járó kód (megrendelés szám) egyszer használható fel!

Az akció más akciókkal nem vonható össze!

A kedvezmény készpénzre nem váltható!

Az akció 2016.07.14-től visszavonásig érvényes!

 

Bármilyen egyéb kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

 

Exin Kft.