Mi van a csomagban?

Sokszor kapjuk meg azt a kérdést, hogy pontosan milyen kiegészítőkkel, tartozékokkal is járnak együtt napszemüvegeink. A válasz erre minden egyes esetben: mivel minden egyes termékünk eredeti, így az összes, hivatalos, gyári tartozékával együtt. Hogy ez pontosan mit is jelent? Hadd mutassuk be, miből is áll, egy nálunk vásárolt, eredetiségében megkérdőjelezhetetlen napszemüveg.
Külső csomagolás
Márkától függetlenül, minden egyes napszemüveg rendelkezik egy külső csomagolással. Ez vagy egy márka jellel és a szemüveg paramétereit tartalmazó címkével ellátott kartondobozt vagy egy visszazárható, vízhatlan tasakot jelent.
Fontos, hogy vásárlás után ezt a külső csomagolást se dobjátok ki, hiszen ez is a napszemüveg tartozéka, így ezzel együtt számít a szemüveg hiánytalan terméknek. Legalább a jótállási idő végéig tartsátok meg ezt, hiszen bármilyen garanciás probléma esetén fontos a napszemüvegek eredeti csomagolása.
Melyik, általunk árusított márka, milyen csomagolásban található?
- Kartondoboz: Ray-Ban, Oakley, Burberry, Persol, Prada Sport, Dolce & Gabbana
- Tasak: Ralph, Michael Kors, Vogue, Emporio Armani, Armani Exchange, Ray-Ban Junior
- Változó: Ralph Lauren, Polo


(Ez a felsorolás csak nagy általánosságban felel meg a valóságnak, hiszen sokszor előfordul, hogy egy-egy limitált vagy évfordulós kiadásnál a gyártó változtat a megszokott csomagoláson.)
Tok
A tasak vagy papírdoboz csomagoláson belül minden napszemüveg külön tokban foglal helyet. Ez a tok természetesen, többek között, márkától, fazontól, mérettől függően változhat. Vannak olyan napszemüvegek, amelyeket bőrtok, vannak, amelyeket kemény tok, szövettok vagy éppen egy kis microbag védi a sérülésektől, karcoktól. A legtöbb esetben ezek a tokok az adott márka stílusát, kézjegyét viseli magán, így könnyedén bárhol, bármikor fel lehet ismerni őket.
Abban az esetben, ha nem egy általános tokról van szó, előfordulhat, hogy a napszemüveg színéhez, fazonjához vagy éppen ahhoz a témakörhöz igazodik a tok, amelyet a napszemüveg képvisel. Ilyen például az Oakley Batwolf vagy éppen a Persol márka La Casa de Papel kiadású szemüvegei.


Törlőkendő / microbag
A tokban, a napszemüveg mellett, általában egy márkajelzéssel ellátott törlőkendő is kap helyet. Abban az esetben, ha a szemüveg alapjáraton egy microbagben van, általában nem szokott külön törlőkendő is lenni, mivel maga a microbag használható a szemüveg tisztántartására.
Microbaggel való tiszítás során figyeljetek arra, hogy az anyaghoz varrt címke ne érintkezzen a napszemüveg lencséjével, mert az sérülést, karcokat okozhat annak felületén!


Útmutató / eredetiséget igazoló füzet
Mint, ahogy korábban már említettük, minden egyes termékünk eredeti! A napszemüvegek mellé a gyártó minden esetben mellékel egy Gyártói Tájékoztatást, amely amellett, hogy leírja pontosan milyen körülmények között használható az adott szemüveg, mitől kell óvni azt annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségű védelmet nyújtsa, illetve hogyan kell ápolni és tisztítani, pontos információkat biztosít az adott ország hivatalos képviselőjéről és importőrjéről is.
Természetesen minden márka saját autentikációs igazolással rendelkezik és minden egyes napszemüveghez tartozik egy. Ez nem csak az adott márka hitelességét, de a kereskedő megbízhatóságát is alátámasztja.


Napszemüveg
Természetesen a csomagnak a legfontosabb eleme maga a napszemüveg. Napszemüvegeink, az európai forgalmazótól származnak minden márka esetében és olaszországi gyárból érkeznek, emiatt kell átlagosan 1-2 hetet várni, mire a megrendelt napszemüvegek beérkeznek üzletünkbe (természetesen a már üzletünkben lévő napszemüvegeinkre nem kell ennyit várni).
Annak ellenére, hogy a napszemüvegeket olaszországi gyárban rakják össze, az alkatrészek az adott márkának megfelelően abból az országból származnak a legtöbb esetben, ahonnan maga a márka is.
Ezek a termékek pont ugyan olyan eredeti napszemüvegek, mint amelyeket a származási országban lehet kapni, csupán a gyártási és forgalmazói folyamatok történnek másik országban.

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December