Ray-Ban RB3025 004/51 AVIATOR GUNMETAL CRYSTAL BROWN GRADIENT napszemüveg

Teljes méretű nézet
Ray-Ban Unisex Napszemüveg

Bővebb leírás

  • Modell: Unisex
  • Keret szín: Szürke
  • Keret anyag: Fém
  • Lencse szín: Barna
  • Lencse típus: Standard átmenetes
  • Lencse anyag: Üveg

-24 085 Ft‎

Termék elérhetőség: Üzletben

59 715 Ft‎

35 630 Ft‎

On sale On sale!

Hozzáad Elvesz

Hozzáadás a kívánságlistához

Az EN 1836:2005 európai szabványnak megfelelően védelmet nyújt a nap sugárzása ellen.

A napszemüvegnél használt lencsék magas optikai precizitásúak és ütésállóak, az US FDA reg. 21CFR 801.410.-ban leírtaknak megfelelően. Mindamellett mechanikai behatások tekintetében nem védőszemüvegek.

A keret alapanyaga speciálisan kifejlesztett, hogy a használó számára garantálja a viselés komfortját és könnyedségét, ugyanakkor megfelelő szilárdsággal rendelkezik.

Figyelmeztetés!
A termék nem használható közvetlen napba nézésre és mesterséges UV sugárzásban. Nem használható éjszakai vagy rossz látási viszonyok között.

Garancia: 2 év

A Ray Ban alapítása óta (1937) készíti a mára már klasszikusnak számító „pilóta style” napszemüvegeit. Ezeket eredetileg az amerikai légierő pilótái számára gyártották, hogy a II. világháborúban való hatékonyságukat növeljék, azonban hamarosan a lakosság körében is nagy népszerűségre tettek szert. Az Egyesült Államokban aratott gyors sikerét követően a jellegzetes Ray Ban napszemüveg stílus (és vele együtt a brand) rövid időn belül elterjedt a világon mindenütt. A Ray Ban napszemüvegek igen biztonságosak, nagyfokú UV védelemmel rendelkeznek, ezen kívül a rock ’n’ roll életérzést tükrözik designjukkal. Napjainkra kb. 150 Ray Ban modell született már; a Ray Ban aviator (pilóta) és Ray Ban wayfarer (utas) modellek a legnépszerűbb termékek között vannak jelen a divat és a film világában. A Ray Ban napszemüvegek az örök divatot képviselik.

Nincs vásárlói hozzászólás a termékhez

Írja meg véleményét

Ray-Ban RB3025 004/51 AVIATOR GUNMETAL CRYSTAL BROWN GRADIENT napszemüveg

Ray-Ban RB3025 004/51 AVIATOR GUNMETAL CRYSTAL BROWN GRADIENT napszemüveg

Ray-Ban Unisex Napszemüveg

Írja meg véleményét

Méret információ

Méret információ

30 hasonló termék ebben a kategóriában