PRIZM technológia

PRIZM technológia


Több évtizedes kutatás vezetett az Oakley® Prizm™ Lens technológiához. Az agy és a szem működésének megértése lehetővé tette, hogy finom hangolják a látást, és optimalizálják a kontrasztot a fény- és időjárási körülmények között.
Akár hegyen, úton, vízen, terepen vagy salakos pályán, a Prizm objektívek lehetővé teszik a sportolók és az átlagemberek számára egyaránt, hogy korábban, gyorsabban és mélyebben lássák a részleteket, ami jobb élményt eredményez.



PRIZM SPORT lencsék:
A keretekkel együtt megtervezett Prizm™ Sport lencséket úgy fejlesztették, hogy megfeleljenek a professzionális és a mindennapi sportolók magas igényeinek, így minden egyes sportágban precízen javítják a látképet.

 

Prizm Golf:
Úgy tervezték, hogy elősegítse az átmenetek észlelését a vízfelületek, az élek és a változó domborzatú terepek között, illetve a távolság pontos mérését, hogy ezzel is segítse a pálya átláthatóságát.




Prizm Field:
A Prizm™ Field kiemeli az ég kékjét, hogy fokozza a szálló labda kontrasztját. Úgy tervezték, hogy fokozza a kontrasztot, és segítsen könnyedén követni a labdát az égen, a fűben és a salakon egyaránt.



Prizm Deep Water:
Arra fejlesztették, hogy fokozza a víz által elnyelt színeket, és tompítsa a tükröződést, így láthatja, mi történik a felszín alatt. Minden nyíltvizes közegben tapasztalt ember tudja, hogy a megfelelő napszemüveg elengedhetetlen része a felszerelésnek. Akár mélytengeri horgász vagy, akár hétvégén szeretsz a nyílt vízen kirándulni barátaiddal, az Oakley PRIZM lencsék megvédik a szemedet, és még élvezetesebbé teszik a kalandot. Ebben az áttekintésben közelebbről megvizsgáljuk, hogy a PRIZM Deep Water lencsék hogyan javítják a nyíltvízi élményt.

 

 

Prizm Low Light:
Ennek a lencsének a célja az, hogy segítsen optimalizálni a színeltéréseket gyenge fényviszonyok mellett és mesterséges megvilágítású környezetben anélkül, hogy színeltolódást okozna a látásban. A Prizm Low Light a kontrasztot, a láthatóságot és a színeket gyenge fényviszonyok mellett és sötétben is fokozza. A Rose alapszínnel és árnyalattal előfordulhat, hogy használható kék fényű szemüvegként beltérben vagy az irodában.

 

 

 

Photochromic lencse:
Az Oakley photochromic lencsék alkalmazkodnak az igényekhez, így sötétednek és világosodnak a megfelelő fényviszonyokhoz mérten. Ez a lencse tökéletes az olyan felhasználónak, aki inkább nem váltana szemüveget, amikor beltérből a szabadba megy. Kiváló választás futók és olyan emberek számára is, akik gyakran a változó időjárási körülményeknek vannak kitéve. Kora reggeli futás, időjárás változás vagy napsütéses golf napok – itt az ideje beszerezni.

Az összes Transitions® Light Intelligent Lenses™ látszólag alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, elsötétül a szabadban, és kivilágosodik tiszta állapotába beltérben. Az összes Transitions lencse védi a szemet az UV-sugaraktól, és segít kiszűrni a kék ibolya fényt.* Azáltal, hogy optimalizálja a szembe jutó fény mennyiségét, a Transitions® csökkenti a tükröződést is, így minden sportágban a legjobb teljesítményt nyújtja.

 

 

 

Prizm Road:
Az Oakley Prizm Road lencsék szín- és kontrasztjavító funkciói kiemelik az útjelző táblákat, kihangsúlyozzák az úthibákat, és élénkítik a vezetési élményt, a kerékpározás és a futás közben egyaránt jól működik.


Valójában 3 változata létezik a Prizm Road lencse – Standard, Black és Jade. EzeN a Prizm Road lencsék mindegyike rendelkezik a fent említett tulajdonságokkal, elsősorban a kontraszt- és színjavítással kerékpározáshoz és futáshoz. A Prizm Road Black a legsötétebb lencse, ezt követi a Jade és végül az eredeti Road lencse.

Prizm Gaming 2.0:
Reagálj gyorsabban és játssz hosszabban a Prizm Gaming 2.0 lencsével, ami kékfényszűrő technológiával egyedileg kifejlesztve az OLED és LED kijelzőkhöz*.

Csatlakozz egy olyan közösséghez, ami meg szeg minden játékszabályt. A Prizm Gaming 2.0 lencse technológia magával hozza a kiemelt komfortérzetet és az élesebb víziót minden gaming élményhez, így sosem kell abbahagynod.

* 30%-kal csökkenti a LED kék fényt 400-500 NM tartományban.

 

 



Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December