Márkák

 • Oakley

  Oakley

  Egy világszerte ismert szemüveg gyártó cég, termékei közül a nagy teljesítményű napszemüvegek és sí szemüvegek ismertek leginkább. Az Oakley jellegzetes „O” logóját a szemüvegek és napszemüvegek oldalán helyezik el. A termékek design-ja futurisztikus és organikus, egyes modellek egyenesen "idegen" jellegűek. Az Oakley márka elkötelezett a folyamatos fejlesztés és minőség mellett, olyan anyagokat használ melyek 100%-os védelmet nyújtanak az UVA, UVB, és UVC sugárzás ellen is. A lencsék anyaga páratlan védelmet kínál az erős behatások (leesés, ütődés) ellen, ezáltal sok aktív életmódot folytató vevő választja terméküket.

 • Ray-Ban

  Ray-Ban

  A Ray- Ban története 1937-ben kezdődött, amikor az amerikai légierő a Bausch & Lomb cégnek megbízást adott egy speciális, pilóták számára készülő napszemüveg kifejlesztésére. Minden katonának magvolt a maga Large Metalja, melyet egyszerűen csak Pilótának becézték. A hagyományos, pilóta fazonnak nevezett szemüveg kábelszárral volt ellátva, így nem esett le a veszélyes manőverek alkalmával. Nem kellett sok ahhoz, hogy az amerikai sztárok többsége is népszerűsítse. Ők azért viselik, hogy a lencse mögé bújva megőrizhessék inkognitójukat. A nyolcvanas évek hozta meg a legnagyobb fordulatot, 1987 -ben ünnepelte a Ray- Ban az 50. születésnapját. Ebből az alkalomból a Fashion Designers of America (Amerika Forma- és Divattervezők) tanácsától megkapta a Fashion Award- díjat, amely a legmagasabb erkölcsi elismerésnek számít a szakmában.

 • Persol

  Persol

  1917 óta, és a Luxottica csoporthoz történő 1995-ös csatlakozása után is, Persol máig is egy élő legenda az olasz gyártmányú szemüvegek között. Sugallatos nevével, „a napért”, e cég büszkén ápolja a kitűnőség és kézimunka hagyományait, tökéletesen vegyítve a technológiát esztétikával. A választékos dizájn és magas minőség kortól független kívánatossága teszi, hogy a tervezői és szórakoztatóipar világában ismert személyek ezt márkát napjainkban is valódi megkülönböztető jelként viselik.

 • Gucci

  Gucci

  Az 1921-ben Guccio Gucci által alapított Gucci Olaszország egyik legrégibb divatmárkája. Meghatározó, innovatív és progresszív – Alessandro Michele kreatívigazgató új koncepciója szerint a Gucci szemüvegek az olasz kézművesség csúcsát képviselik, amelyek minősége és a részletgazdagsága felülmúlhatatlan.

 • Prada

  Prada

  Ez az ikonikus olasz divatmárka rendkívül jól ismert a divatipar számára nyújtott, pazar darabjaiknak köszönhetően. Kifinomult és hibátlan szemüvegeik évek óta vezető szerepet töltenek be az időtlen és kifogástalan megjelenésüknek köszönhetően.

 • Dolce & Gabbana

  Dolce & Gabbana

  A Dolce & Gabbana egy milánói székhelyű olasz divatház. 1985-ben alapították a Milánó melletti Legnanóban Domenico Dolce és Stefano Gabbana divattervezők, akikre úgy tekintenek, mint a nagy tervezők kicsit hibbant kisöccseire, ők ketten mégis a feje tetejére állították a divatvilág olyan alapelveit, amik látszólag már régóta kőbe voltak vésve. A vállalat saját parfüm- és szemüvegmárkával rendelkezik, valamint a ready-to-wear ruhák mellett luxus karórák, pénztárcák és ékszerek forgalmazásával is foglalkoznak.

 • Versace

  Versace

  Az összetéveszthetetlen Medúza fej, de miért pont ez?
  Medúza egy görög mitológiai alak, aki arról volt ismert, hogy a haja kígyókból állt, s a szemei kővé változtatták az embereket. Állítólag Gianni Versace azért akarta Medúzát használni, mert pusztító szépségébe mindenki beleszeretett, így azt remélte, hogy ruhái/kiegészítői is ugyanezt a káprázatos hatást fogják kiváltani.

 • Michael Kors

  Michael Kors

  Michael Kors a luxus kiegészítők és divattermékek világhírű és díjnyertes tervezője, a nevét viselő céget 1981-ben alapították. A márka modern, luxus életmódot sugároz, napszemüveg kollekciója a tervező védjegyének számító ragyogást és könnyed kifinomultságát tükrözi. A karcsú macskaszemtől kezdve a divatos, klasszikus pilótaformán keresztül a vastag, széles lencséjű dizájnig terjed, és minden darabot a tervező világutazó érzetével dolgoztak ki.

 • Burberry

  Burberry

  A Londonban tervezett és Olaszországban készült Burberry szemüvegkollekció a 150 éves örökség és a modern design elemeit egyesíti. Az 1856-ban Thomas Burberry által alapított Burberryt a szakértői kivitelezés és a klasszikus brit stílus tette világhírűvé.

 • Saint Laurent

  Saint Laurent

  Az Yves Saint Laurent francia luxus divatházat Yves Saint Laurent és társa, Pierre Bergé alapította 1962-ben. A cég 2015-ben élesztette újra haute couture kollekcióját a korábbi kreatív igazgató, Hedi Slimane vezetésével. Az YSL vagy Saint Laurent ma női és férfi konfekciótermékek, bőráruk, cipők és ékszerek széles választékát forgalmazza. Az Yves Saint Laurent Beauté jelen van a szépség- és illatszerpiacon is, valamint saját szemüveg- és napszemüveg-márkával is rendelkezik.

 • Balenciaga

  Balenciaga

  A divatház alapítója a spanyol származású Cristóbal Balenciaga. A híres tervezőt Christian Dior a saját mestereként emlegette és tisztelte. A Cristóbal által képviselt irányvonalat ultramodern és nőies formák jellemezték, ez volt a sikerének titka. 1914-ben nyitotta meg első üzletét a spanyolországi San Sebastián városában. A királyi család öltöztetésével is Balenciaga foglalkozott, de a spanyol polgárháború miatt be kellett zárnia butikjait, emiatt Párizsba költözött. 1937-ben nyitotta meg divatházát az Avenue George V-n, ezzel szerezte meg teljeskörű ismertségét. Az első kollekciójára nagy hatással volt a spanyol renesszánsz, emiatt a közvélemény forradalmárként nevezte el. Mindenki az ő ruhájában akart megjelenni, a vásárlók saját testi épségüket kockára téve utaztak hozzá a II. világháború alatt, hogy megszerezzék kreációit. A Balenciaga népszerűsége máig töretlen, hiszen a minőségi és stílusos termékek váltak a márka védjegyévé. A Balenciaga ruhák mellett az ízléses kiegészítők is vezető pozíciót foglalnak el a divatpiacon.

 • Maui Jim

  Maui Jim

  Maui Jim, ahogy a neve is utal rá, a hawaii Maui tengerpartján kezdte el napszemüveg karrierjét. Nagy márkává nőtte ki magát, amely főleg a 100%-os UV-védelmet kínáló polarizált napszemüvegekre összpontosít (bár kiváló minőségű szemüvegeket és ruházati cikkeket is kínál). A márka még saját forradalmian új polarizált szűrőt is kifejlesztett. Maui Jim a napsütésből meríti az ihletet, és célja, hogy segítsen ügyfeleinek ellazulni, biztosítsa a tiszta látást és...

 • Alexander McQueen

  Alexander McQueen

  Lee Alexander McQueen volt nemzedékének egyik legnagyobb divattervezője, akit gyakran neveztek lángésznek. Az alkotásait az emocionális, nyers erő és a természet romantikája határozta meg. McQueen szemüvegkollekciója olyan ellentétes elemeket helyez egymás mellé, mint a törékenység és az energia, a tradíció és a modernitás, mindemellett a látnoki eszméket követ.

 • Prada Sport

  Prada Sport

  A Prada márka a divat diktálásaképp a következő lépést tette meg, hogy 1997-ben létrehozta a Prada Sport sportmárkát. A márka leginkább felismerhető szimbólumává a Prada logóval ellátott vörös szalag vált. Érdekes, hogy a márka elsőkollekciói mind a nőket, mind a férfiakat megcélozták, jelenleg viszont elsősorban a férfi vásárlóknak szánja termékeit. Kezdetben a márkát Prada Luna Rossának is nevezték.

 • Scuderia Ferrari
 • Emporio Armani

  Emporio Armani

  Az Emporio Armani létrejöttének története nem képzelhető el a világhírű tervező Giorgio Armani pályafutásának rövid áttekintése nélkül. A divatszakma egyik legjelesebb képviselője az 1930-as évek elején született egy olasz kisvárosban. Az Emporio Armani egy olasz márka a Giorgio Armani fiataloknak szóló irányzata. A márka prémium minőségű termékei között találhatunk ruhákat, kiegészítőket, lakberendezési tárgyakat, parfümöket és órákat is. Az Emporio Armani által képviselt elegancia és kifinomult stílus fiatalok ezreit hódította meg világszerte

 • Armani Exchange

  Armani Exchange

  Az Armani Exchange egy igazán fiatalos márka, amelyet Giorgio Armani hozott létre 1991-ben. Az ARMANI EXCHANGE a márka örökségét fiatal divat-előrejelző városi szellemének látványa segítségével ragadja meg.

 • Ralph

  Ralph

  A Ralph Lauren 40 évvel ezelőtt indult New Yorkban egy nyakkendő kollekcióval. Manapság 25 márka szerepel a Lauren istállóban mely mindegyike az időtlen amerikai design szimbóluma. A Ralph szemüvegek a fiatal nőket célozzák, és a nők energiáját, szenvedélyét hordozza magában élénk színeivel és szokatlan formáival.

 • Vogue

  Vogue

  Széles színválaszték, különleges formák, elérhető árkategória. Jellegzetes, összetéveszthetetlen megjelenés. Neves designerek. Mérsékelt ár, alacsonyabb, mint a hasonló neves márkák esetében. Erőteljes innováció, merész, vakmerő, irányzatokra fittyet hányó, átlagon felüli. Érzéki, intelligens, kellemes viselet. Az egyedi színek és formák lehetővé teszik, hogy nők és férfiak egyaránt megtalálják az egyéniségüknek megfelelőt, a "testreszabott" modellt.

 • Bvlgari

  Bvlgari

  A céget Sotirios Voulgaris (olasz: Sotirio Bulgari, görög: Σωτήριος Βούλγαρης), a görögországi Paramythia-ból származó ezüstműves alapította 1884-ben Rómában. A Bvlgari egy luxus divat márka különleges olasz stílussal, mely a görög és római művészet időntúli szépségéből nyeri az inspirációját. A vállalat nevének írásmódja a latin nyelvű, kőbe vésett szövegekéhez hasonló. Azokban az "U" betűt "V"-vel helyettesítették, és ez egyidejűleg egy nagyon egyszerű eszközzel biztosítja, hogy a márka logója könnyen megjegyezhető és felismerhető legyen.

  A Bvlgari szót hallva egyikünknek sem kell elgondolkodnia, honnan is ismerős a név, alig van ember, aki ne tudná, hogy a márka egyet jelent a csillogó luxus világával, az értékes és fenséges kiegészítők széles választékával. Ez nem véletlen, a Bvlgari család, és neki köszönhetően a Bvlgari márka története igazi sikertörténet.

 • Polo

  Polo

  A márka több évtizede jelent stabil pontot a divat rendkívül gyorsan változó világában. Termékei nemcsak azok körében népszerűek, akik a prémiummárkákat részesítik előnyben, de azok is előszeretettel vásárolják a Ralph Lauren nevével fémjelzett darabokat, akik számára a színvonal is meghatározó erejű. A márka termékpalettája rendkívül sokszínű. A POLO RALPH LAURENnél minden alkalomra megtalálhatod azt a modellt, amellyel megjelenésed nemcsak trendi, de esztétikus is lehet.

 • Ralph Lauren

  Ralph Lauren

  Az amerikai Ralph Lauren tervező neve azok számára is ismerősen cseng, akik nem követik a divat világát, márkájának logója mindenki számára könnyen felismerhető. S hogy miért a lovaspólót választotta Ralph Lauren a divatvonal emblémájául? A lovaspóló megtestesíti a sportos eleganciát, a fair play-t és egyben jómódot sugall, egyszóval tökéletesen összegzi mindazt, ami a Ralph Lauren által tervezett kollekciót jellemzi. A Ralph Lauren szemüvegek a prémium vonalat képviselik, kihangsúlyozva a márka luxus oldalát a legfinomabb anyagokból készülnek kézműves technikával.